R-LINK

Reis gerust

Verbonden ervaring

Kaart van Europa, TomTom

Kaart van Europa, TomTom

Deze kaart van Europa omvat 45 landen en vind je in de R-LINK Store. Updates tot 4 maal per jaar. Heb je een kaart van Europa in jouw nieuwe Renault met R-LINK? Dan profiteer je 3 jaar lang van gratis kaartupdates.

Lees verder

TomTom LIVE Services

TomTom LIVE Services

Een compleet pakket dat de eerste drie jaar gratis is. TomTom Traffic geeft realtime verkeersinformatie voor 99% van het wegennet. Elk jaar worden ruim 350 miljoen verkeersmeldingen gegeven, tot 100 meter nauwkeurig. De meldingen worden elke twee minuten bijgewerkt. Heeft u net een nieuwe Renault met R-LINK gekocht? Dan kunt u de eerste 36 maanden gratis profiteren van LIVE Services. Met LIVE Services krijgt u zonder uw blik van de weg te halen het weerbericht voor uw route of uw bestemming. POI's zijn eenvoudig te zoeken in een database die realtime beschikbaar is.

Lees verder

Online services

Online services

Je rijdt veiliger met apps speciaal gemaakt voor in de auto. Gebruik bijvoorbeeld de app om e-mail door R-LINK te laten voorlezen. Of de app Coyote Series. Die geeft realtime de verkeersproblemen door, die door de Coyote-community zijn gemeld.

Lees verder

Android Auto™ voor R-LINK*

Android Auto™ voor R-LINK*

Op het R-LINK scherm vind je alle apps voor smartphones met Android 5.0 of hoger. Of je nu berichten wilt dicteren, de navigatie wilt gebruiken of je favoriete muziek wilt beluisteren, alles is heel eenvoudig te bedienen. Met een gecertificeerde kabel maak je van jouw smartphone hét middelpunt van jouw ervaring.

 

*Nederlandse App Android Auto nog niet beschikbaar in Google Play Store
Lees verder

Spraakherkenning R-LINK

Spraakherkenning R-LINK

R-LINK herkent jouw stem. Zo start je eenvoudig de navigatie op, bel je een contactpersoon en start je de app Coyote Series op voor de laatste verkeersupdates.

Lees verder

Renault Driving ECO2

Renault Driving ECO2

Bekijk het overzicht van al je ritten en hoe zuinig je rijdt. Lees ook de tips om brandstof te besparen.

Lees verder

Capacitief touchscreen 7"

Capacitief touchscreen 7"

Dezelfde touchscreentechnologie als bij tablets, waardoor het reageert op de fijnste aanrakingen. Het touchscreen is perfect in het dashboard geïntegreerd.

Lees verder

Auto’s uitgerust met het R-LINK-systeem

Hulp nodig?

verplichte velden