Update kaarten voor R-LINK

 • Profiteer van de nieuwste updates

  Elk jaar verandert 15% van de wegen, maak daarom gebruik van de nieuwste R-LINK kaarten en kruip met een gerust hart achter het stuur.

  Hoe voer ik mijn updates uit?
  1. Haal de SD-kaart uit je auto

  Ga naar je auto om je SD-kaart te pakken.

  Ga naar het R-LINK hoofdmenu, klik op “Systeem” en daarna op “De SD-kaart verwijderen”.

  De SD-kaart bevindt zich naast de USB-poort in de auto. Haal de kaart eruit door op de kaart te drukken en hem daarna los te laten. De kaart steekt dan een klein stukje naar buiten. Je kunt daarna aan de kaart trekken om hem er helemaal uit te halen.

  2. Updaten via de R-LINK Store

  Om een kaartupdate uit te kunnen voeren moet je eerst bij de R-LINK Store inloggen.

  Als je nog geen R-LINK Store-account hebt, kun je er binnen enkele minuten een aanmaken. Je moet hiervoor de gegevens van je auto in te voeren, waaronder het identificatienummer van het voertuig. Vergeet dus niet om even je kentekenbewijs er bij te pakken.

  Als je jouw account hebt aangemaakt, klik dan op het updatemenu. Je ziet dan de updates die beschikbaar zijn voor jouw auto.

  R-LINK Store
  3. Download de updates op je SD-kaart

  Vink de beschikbare updates aan en klik daarna op 'updaten'.

  Plaats de SD-kaart in je computer en start de R-LINK toolbox app.

  Start de downloads. Verwijder de SD-kaart niet tijdens het downloaden.

  Als de download klaar is kun je de SD-kaart veilig uit je computer halen.

  4. Voer de update uit in je auto

  Ga met de SD-kaart naar je auto, start de motor en voer de SD-kaart in. De update verschijnt dan van zelf op het scherm, klik op 'OK' om hem uit te voeren. Dit kan enkele minuten duren.

  Zet de motor tijdens het updaten niet uit en gebruik je R-LINK systeem niet. Je kunt wel beginnen met rijden. De navigatie is beschikbaar zodra de update is afgerond.

  Zodra de installatie klaar is verschijnt er een bevestiging op het scherm. Wacht deze melding af. Je kunt de updates daarna gebruiken.