R-LINK Store

Voeg extra connected services toe. De R-LINK Store biedt een groot aantal diensten die je rit makkelijker maken.

Ga je naar het buitenland? Koop de kaarten van het land waar je naartoe gaat zodat je ook daar weet waar je naartoe moet.

 • Ontdek onze apps en geïntegreerde diensten
  Rijhulpassistent Coyote

  Met de hulp van een Community van meer dan 5 miljoen gebruikers in Europa informeert Coyote voor R-LINK je in realtime over verkeersstoringen op je route: ongelukken, files, voorwerpen op de weg, enz. Je rijdt veiliger en kunt je route aanpassen, omdat alle mogelijke problemen binnen 30 km worden voorspeld met een zeer hoge betrouwbaarheid!

  Realtime verkeersinformatie van TomTom

  De beste verkeersinformatie op de markt, wordt elke 2 minuten bijgewerkt. TomTom Traffic dekt 99% van het wegennet. Nauwkeurig, betrouwbaar en tijdsbesparend omdat er gebruik wordt gemaakt van meerdere informatiebronnen. Al 3 jaar standaard op de met R-LINK uitgeruste voertuigen en in de store te verlengen.

  Kaarten

  Elk jaar verandert 15% van de Europese wegen. Kruip met een gerust hart achter het stuur: tot 3 jaar na aankoop van je nieuwe auto zijn er kaartupdates beschikbaar. Ga je naar het buitenland? Je kunt ook de kaarten van het land waar je naartoe gaat kopen, dan weet je ook daar altijd je weg te vinden.

  Rijhulpapps

  Ontdek onze apps die je rit makkelijker maken: de e-mail-app voor R-LINK leest je e-mails voor, zodat jij je ogen op de weg kunt houden. De app Renault Assistance geeft je het nummer dat je in geval van nood kunt bellen, zodat je die niet eerst op hoeft te zoeken. Met behulp van de app Gouden Gids kun je -bijvoorbeeld- de dichtstbijzijnde apotheek vinden en er naartoe navigeren. Wel zo makkelijk! Installeer deze apps in je auto via de R-LINK Store.

  Ga naar de R-LINK Store

  R-LINK Store

  Het systeem updaten

  Klik op de onderstaande knop om je R-LINK systeem te updaten.

  Update systemen

Hulp nodig?

verplichte velden